Skip to content

GLAS

Groot in kozijnen, sterk in glas

Wist je dat je veel geld kun besparen door kwaliteitsglas? Goed glas levert al snel een besparing van 5% op! Naast het besparen op je energierekening levert het vervangen van je ramen je ook meer comfort in huis op. Je hebt minder last van tocht en het reduceert geluidsoverlast.

HR++

Type glas

HR++

Door te investeren in HR++ glas bespaar je flink op je energierekening. Wist je dat je bij een gemiddelde tussenwoning zo’n 240 euro per jaar kunt besparen door het enkel glas te vervangen voor HR++ glas? Dat is vergelijkbaar met een rendement van 5% op je spaarrekening. Naast het besparen op je energierekening levert het vervangen van je ramen je ook meer comfort in huis op. Je hebt minder last van tocht en het reduceert geluidsoverlast.

Houd warmte binnen
In tegenstelling tot traditioneel HR glas, hou je met HR++ de warmte vrijwel volledig binnenshuis. Bij traditioneel HR glas is de ruimte tussen de glaslagen gevuld met droge lucht. Bij HR++ wordt daarbij nog een extra isolerend edelgas toegevoegd (Argon of Krypton). Bovendien is de binnenzijde van HR++ glas voorzien van een onzichtbare, flinterdunne warmtereflecterende metaalcoating. Die coating laat zonlicht door, maar 

reflecteert de binnenwarmte tot wel 90%. Je hebt geen last meer van een koude luchtstroom of 

condensvorming van je ruit. Het besparende effect verneem je direct in je portemonnee!

Type kozijn

HR+++

glas is geen dubbel glas, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplatenmet een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden. HR+++ glas staat dan ook garant voor de beste isolatie in uw woning. Een leuk weetje is dat HR+++ glas ongeveer 10 kilogram per m² zwaarder is ten opzichte van standaard dubbel glas. Dit komt door de extra glasplaat. Dit betekent dat de sponning wel geschikt moet zijn om dit extra gewicht te dragen. Bij nieuwbouwwoningen is dat vaak wel het geval, maar voor bestaande woningen is dit niet vanzelfsprekend. We raden u dan ook aan om onze expert te laten bekijken of uw kozijnen geschikt zijn voor HR+++ glas.

HR+++

VRIJBLIJVENDE Offerte

MET BESTE PRIJS GARANTIE 

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

WAAROM VELDMAN KOZIJNEN?

LIEVER TELEFONISCH CONTACT?

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00

Nienke
Lees verder
Veldman Kozijnen heeft me perfect geholpen en ik ben zeer tevreden over de levertijd en prijs/kwaliteit!
Peter
Lees verder
Dit is al ons tweede huis waarbij we vertrouwen op de kwaliteit van Veldman kozijnen. Een echte aanrader!
John
Lees verder
Veldman wist de kozijnen, deuren en dakkapel precies aan te laten sluiten bij de stijl van het huis. We zijn erg tevreden.
Vorige
Volgende
Gemiddelde waardering (200 reviews)
4.6/5

Adres:

Mercuriusweg 9
4182 NC Vlissingen

E-mail:

info@veldmankozijnen.nl

Telefoon:

+31(0)118 43 57 43