Skip to content

De eyecatcher van uw woning en bedrijfspand

Goed geïsoleerd én beveiligd door een prachtige deur

Veldman Kozijnen produceert deuren in eigen fabriek, hiermee kunnen we een zeer hoge kwaliteit garanderen. Onze deuren kennen daarbij een hoog inbraakwerend vermogen.

MODERN

Uw eigen unieke voordeur

Veldman maakt uw voordeur precies zoals u hem hebben wilt! Bijvoorbeeld met sierpanelen, rvs- stroken, (figuur)glas, beslag en siergrepen. Met de toepassing van persoonlijke details in uw huisdeur beschikt u voortaan over uw eigen unieke 

kunststof deur die past bij uw woning.

MET GLAS

U heeft bij Veldman Kozijnen de keuze uit diverse deur designs met glas. Dit geeft een uniek aangezicht voor uw woning én meer licht binnen.

Isolerende en inbraakwerende deur
Al onze kunststof deuren en kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn voorzien van SKG** deurbeslag en zeker niet onbelangrijk: al onze kunststof voordeuren dragen, net als onze kunststof achterdeuren, het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De scharnieren, klinken en sloten zijn zo verwerkt in het kozijn, zodat het voor inbrekers nagenoeg onmogelijk is om via uw voordeur naar binnen te komen. Uw cilinder is tevens voorzien van kerntrek beveiligd beslag. Dit voorkomt de zogeheten inbraakmethode ‘kerntrekken’ waarbij de cilinder uit de deur getrokken wordt.

EIGEN DESIGN

In eigen fabriek opgebouwd
Bij Veldman zijn er ontbelbaar veel mogelijkheden voor de opbouw, kleur en materiaalkeuze van voordeuren. Niet alleen voldoen ze aan de hoogste isolatiestandaarden, visueel sluiten ze perfect aan bij uw wensen.

Grepen
U heeft naast het deur oppervlak ook de mogelijkheid om te kiezen uit vele soorten en maten deurgrepen. Een mooie deurgreep maakt de deur helemaal af. 

KLASSIEK

Op zoek naar een meer klassiek design voor uw voordeur? We laten u graag diverse designs en kleuren zien, zodat u de deur perfect bij de stijl van uw huis aan kunt laten sluiten.

VRIJBLIJVENDE Offerte

MET BESTE PRIJS GARANTIE 

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

WAAROM EEN DEUR VAN GM KOZIJNEN?

LIEVER TELEFONISCH CONTACT?

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00

Nienke
Lees verder
Veldman Kozijnen heeft me perfect geholpen en ik ben zeer tevreden over de levertijd en prijs/kwaliteit!
Peter
Lees verder
Dit is al ons tweede huis waarbij we vertrouwen op de kwaliteit van Veldman Kozijnen. Een echte aanrader!
John
Lees verder
Veldman wist de kozijnen, deuren en dakkapel precies aan te laten sluiten bij de stijl van het huis. We zijn erg tevreden.
Vorige
Volgende
Gemiddelde waardering (200 reviews)
4.6/5

Adres:

Mercuriusweg 9
4182 NC Vlissingen

E-mail:

info@veldmankozijnen.nl

Telefoon:

+31(0)118 43 57 43